مشاوره حقوقی رایگان - استرداد پول

با سلام و خسته نباشید من به جای خانمی که عقد موقت من بود بابت رهن منزل مبلغ چهل میلیون تومان به حساب صاحب خانه واریز کردم و پرینت بانک هم موجود هست و اقرارنامه ای که از طرف این خانم از طریق اداره پست به دست من رسیده که این مبلغ رهن رو من پرداخت کردم اما نوشته که بیست تومان ان رو به من میده و زیرش رو امضا و اثر انگشت زده شکایت کردم دادگاه رسیدگی رای داده که چون هنوز پول دست موجر میباشد و مدت اجاره منقضی نگردیده عدم استماع خواهان صادر میگردد بعداز دادگاه رسیدگی ایشون رفته پول گرفته و تخلیه کرده ایا تو تجدید نظر دادگاه رای به من میده

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه دادخواست تجدیدنظرخواهی تون رو با اسنتناد به قانون و درست و حسابی بنویسید حتما رای تغییر خواهد کرد