مشاوره حقوقی رایگان - تعیین دیه

با سلام و خسته نباشید،
من با نظر افسر کارشناس تصادف مقصر اعلام شدم و خودم راننده موتور هستم، در اثر حادثه که به پزشکی قانونی رفتم این نامه رو نوشتن میخواستم ببینم مبلغ دیه چقدر میشه، بالای نامه نوشته ارش دارد
1_منطقه جراحت (دامیه) کف دست راست2_جراحت (حارصه) کناره خارجی کف دست راست 3_خراشیدگی (حارصه) بند انتهایی انگشت چهارم دست چپ 4_ دو منطقه جراحت (دوعدد حارصه) کف دست چپ 5_جراحت (حارصه) بند میانی انگشت چهارم دست راست 6_ دوعدد جراحت (دوعدد حارصه) بند میانی و انتهایی انگشت پنجم دست راست 7_جراحت (حارصه) قدام بند انتهایی انگشت سوم دست راست 8_منطقه جراحت (حارصه) سطح داخلی مچ دست راست 9_کبودی مچ پای راست 10_منطقه جراحت (دامیه) ثلث فوقانی خلف ساعد راست 11_خراشیدگی (حارصه) آرنج راست12_تورم آرنج راست (ارش) 13_جراحت (حارصه) بازوی راست 14_جراحت (در حد حارصه) شانه راست 15_دوعدد جراحت (دوعدد حارصه) ران و زانوی راست 16_خراشیدگی (حارصه) کناره خارجی دست چپ.
ممنون میشم مبلغ دیه رو اعلام بکنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام محاسبه دیه پس ار قطعیت نظریه پزشکی قانونی و اتمام طول درمان برعهده اجرای احکام است که به نرخ روز محاسبه و اعلام خواهد شد و سال به سال متغیر است. منتظر قطعیت رای و اجرای حکم باشید تا میزان دقیقدیه محاسبه شود .