مشاوره حقوقی رایگان - چک

من از فردی بابت طلب خودم چک دریافت کردم و در زمان دریافت چک از او رسید دریافت کردم و دو نفر هم به عنوان شاهد رسید رو امضا کردند. شکایت کیفری کردم و در دادگاه طرف مدعی شده چک سرقتی می باشد. و من تاریخ و مبلغ را نوشته ام و دادگاه گفت هزینه کارشناسی پرداخت شود و طرف حاضر به پرداخت هزینه کارشناسی نمی باشد درضمن شکایت حقوقی هم کردم و فرد در جلسه حاضر نشد و بعد به رای اعتراض کرد و هزینه دادرسی رو گفت ندارم و درخواست اعسار از هزینه دادرسی کرد و اعسارش رد شد الان من باید چه کنم؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید صبر کنید زیرا تمام مراحل قانونی را سپری نموده اید و باید ببینیند رای چه خواهد بود

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما منتظر دستور بعدی مقام قضایی باشید.