مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام
در یک معامله یک شخص چک های خانمش را با پشت امضا کردن خودش در وجه حامل به من داده که اولین چک در تاریخ96/10/22برگشت خورده و اخرین چک در96/12/15برگشت خورده که کلا 5فقره چک و کل مبلغ ها13/5میلیون میباشد. و اینکه 3عدد از چک ها به اسم بنده برگشت نخورده من خرجش کرده بودم بازار رفته شهرستان دیگه برگشت خورده . و اینکه صاحب چک هم با ما هم شهرستانی نیست
حالا اگه من بخوام شکایت کنم به کدام یک شکایت کنم زنه یا شوهره دوما باید از کجا شکایت کنم شهرستان ما یا شهرستان صاحب چک و اینکه ان چک هایی که به اسم بنده برگشت نخورده چکار کنم و اینکه ایا چک هایی من حقوقی حساب میشه یا کیفری. ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید به طرفیت هر دو شکایت کنید - هم ماهیت کیفری دارند و هم حقوقی

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می توانید علیه صادر کننده چک طرح دعوی کنید. سایر مسائل مورد اشاره شما نیازمند رویت رسیدها، تاریخ و ... است. به وکیل مراجعه نمایید.