مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو حامل موادمخدر

باسلام 30 کیلو تریاک از بنده گرفتن که البته با دیدن مأمورا فرار کردم و مواد و بیرون ریختم بعد دستگیری 2ساعت بیابان جستجو کردن تا پیدا کردن به عبارتی از من و ماشین هیچی کشف نشده ولی بعد بخاطر فرزندم که همرام بود قبول کردم مواد روی صندلی بود که ریختم بیرون صورت جلسه پاسگاه هم همین رو نوشته ولی قاضی نوشته از داخل باک سوخت کشف شده و ماشین رو ضبط به نفع سازمان کاشف کننده زده میشه کاری کرد ماشین پس بگیرم خدا شاهده تمام زندگیم همونه باتشكر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر چه قانون ضیط خودرو رو پیش بینی کرده ولی با وکیل متخصص و مجرب در جلسه حاضر شوید احتمال رفع توقیف شاید جود داشته باشه