مشاوره حقوقی رایگان - دیه و غرامت بخاطر بروز سانحه در سربازی چگونه محاسبه میشود؟

سلام و عرض ادب
بنده در زمان خدمت سربازی دچار آسیب دیدگی در ناحیه گردن شدم، طوری که جراحی کردم و معاف دائم شدم. حال میخواهم صورت سانحه تهیه کنم. آیا حق و حقوقی شامل بنده میشود؟ و برای عارضه دیسکوپاتی C5 _C6 حدودا چقدر دیه یا غرامت شامل حال بنده میشود؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به یاد داشته باشید در سربازی غرات مفهمومی ندارد و تنها مداوا شامل می شود- پس باید در این خصوص اولا اگر نقصی خدای ناکرده به شما وارد آمده حتما پرونده تشکیل دهید و در ثانی می بایست از خدمات وکیل بهره مند شوید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

قاعدتا مشمول حق و حقوقی می شوید. برای مبلغ دیه نظر پزشکی قانونی ملاک است.