مشاوره حقوقی رایگان - مقدار ديه

باسلام وخسته نباشيد
بنده در تيرماه سال96 تصادف داشتم و دو مهره 4و5 كمرم ترك خورد و كمي از مهره 4 كمرم جدا شد و مجبور به فيوژن كمر شدم و اين پلاتين دايمي است و بنا برگفته دكتر نبايد جسم سنگين بلند كنم يا زياد بنشينم و كار هاي سنگين انجام دهم خواستم مقدار ديه را بدانم و در بخش محاسبه نرخ ديه اين مورد را پيدا نكردم ممنون مي شوم اگر مقدار ديه را اعلام كنيد.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ضمن عرض ادب - این دیه توسط پزشک قانونی مشخص می شود و در تخصص وکلا نیست

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

مقدار دیه به نظر پزشک ربط دارد.

پرسشگر :

اين پرونده نياز به وكيل دارد؟

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

پزشکی قانونی در ابتدا امر تحقیقات مقدماتی میزان صدمه و بتبع ان میزان دیه را مشخص میکند.