مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان خریداری شده از طرف فروشنده

با سلام. آپارتمانی تعاونی ساز را از یکی از بستگان خریدم و 2 سال پیش، سند آن در تعاونی مسکن مربوطه بصورت قطعی بنام من شد. مجموعه واحدها چند صد تا هست که هنوز سند ثبتی برای هیچ واحدی آماده نشده و خود تعاونی پیگیر انجام این امر هست. بهرحال خود تعاونی پیش سند صادر کرده و من را مالک رسمی می شناسد. فروشنده حتی یک وکالت بلاعزل هم به من داده که اختیار هر گونه تحویل و تحول مبیع را به من واگذار کرده و انجام هر کاری از جمله انجام مورد وکالت را از خود سلب و ساقط کرده است اما متاسفانه هنوز بعد از 2 سال با خانواده اش در آن سکونت دارد و از تحویل و تسلیم آپارتمان بدلایل واهی خودداری میکند؛ از جمله ادعای واهی اختلاف مالی بدون داشتن هیچگونه دلیل و مدرکی برای اثبات آن. یکبار هم دعوی حقوقی ابطال اسناد و مدارک مالکیت من را به دلیل اختلاف مالی و عدم رضایت در انجام معامله طرح کرده که دادگاه بدلیل عدم وجود دلیل مستند و محکمه پسند رای به بطلان دعوی صادر و به قطعیت رسید.
سوال 1) با طرح چه دعوایی راحت تر میتوانم آپارتمان را از فروشنده بگیرم؟ خلع ید؟ الزام به تحویل مبیع؟ الزام به ایفای تعهد؟ راه دیگری؟ مزیت و عیب هر کدام از این راه ها چیست با توجه به اینکه سند رسمی تعاونی دارم ولی سند ثبتی هنوز آماده نیست؟
سوال 2) اجرت المثل ایام تصرف را چگونه میتوانم اثبات کنم و طلب کنم؟
تشکر از راهنمایی و وقت شما

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با وکیل موضوع را در میان و قرارداد را به سمع و نظر ایشان برسانید.