مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی

سلام ببخشید منظور از این پیام که از دادگاه اومده چیست؟؟

پرونده کلاسه ............. ردیف فرعی 2 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به اتهامات تصرف عدواني و ممانعت از حق در دادگاه عمومي و انقلاب شهرستان ايجرود به تاریخ؟/؟/؟ ثبت گردید و با شماره بایگانی ...... به شعبه يك دادگاه عمومي دادگستري شهرستان ايجرود ارجاع شد......ممنون اگه کامل توضیح بدید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این پیام به منظور آگاهی شما از روند رسیدگی به پرونده و مسیر طی شده در این خصوص می باشد- بعد از ای پیام عموما پیامی به شما ارسال می شود که زمان دادرسی را در آن تعیین شده

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

جنابعالی دارای سابقه ثبت نام در سامانه ثنا هسید تا از روند جریان دادرسی اعم از کیفری و حقوقی بهتر و زودتر اطلاع پیدا کنید