مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو به نام نمیزنن

سلام. من یک ماشین از کسی خریدم که چند دست بصورت قولنامه ای گشته. الان که میخوام فک پلاک کنم و سند بزنم اون نفر اول که همه چیز بنامش هست میگه من به نام نمیزنم چون دوتا ماشین به نفر دوم فروختم و اون باید بیاد اون یکی ماشینم فک پلاک کنه وگرنه هیچ کدوم رو فک پلاک و سند به تنهایی نمیزنم. من موندم که باید از چه کسی شکایت کنم؟ از این آخری که خریدم یا از اولی که سند به نامش هست و سند نمیزنه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام . علیه هر دونفر هم مالک رسمی و هم شخصی که از مالک رسمی خودرو را خریده و به شما فروخته اقامه دعوا نمایید .