مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام
من بابت طلبم از خانمی سفته ها رو گذاشتم اجرا ، تو دادگاه حاضر نمیشد تا اینکه رای غیابی صادر شد،
حکم جلبشو گرفتم دو ماهه دارم میرم کلانتری که جلب کنن یبار میگن مامور خانم نداریم یبار میگن متهم خانم دردسره یبار میگن برو کمین کن هروقت تو خونه بودن بیا کلانتری که جلب کنیم یبار میگن فقط یبار میریم واسه جلب اگه خونه نبودن حکم جلب باطل میشه یبار میگن برو در خونشون زنگ بزن 110، کلافم کردن دوماهه از تاریخ حکم جلب گذشته، سوالم اینه راست میگن که فقط یبار میشه با اون حکم رفت جلب کرد یعنی اگه خونه نباشن حکم جلب باطل میشه؟؟؟؟ حکم جلب سیاره
همش استرس دارم که نکنه برم کلانتری ببرمشون واسه جلب خانم بعد خونه نباشه حکم باطل شه اونوقت دوباره هی یابد تو دادگاه واسه حکم دوندگی کنم، لطفا راهنماییم کنین ممنون

پاسخ ها :

الیاس نظری نجف آبادی

جناب آقای الیاس نظری نجف آبادی:

سلام حکم جلب باطل نمی شود
مامورین کلانتری مامورا تا شیرینی نگیرند ناز میکنند و بهانه میگیرند، اگه نشانی درست خانه طرف رو دارید می تونید حکم جلب رو برای نشانی طرف بگیرید و اگه همکاری نکردند با نامه گزارش کلانتری ورود حکم ورود به منزل بگیرید