مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری ضرب و جرح

سلام، من از همسرم بخاطر ضرب و جرح شکایت کیفری کردم و نامه پزشکی قانونی و پرونده رو تکمیل کردم حالا میخام بهش رضایت بدم ولی همسرم میگه باید اصل پرونده روب دی به خودم، میخاستم بدونم اگه از پرونده ام کپی بگیرم و اصلش رو بدم به همسرم و رضایت هم بدم بعدا میشه با کپی همین پرونده پیگیر شکایتم بشم؟؟ البته منظورم درصورت تکرار ضرب و جرح توسط همسرم هست، ممنون.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با اعلام رضایت شما همه چیز منتفی می شود وقابلیت پیگیری در آینده را ندارد چه با اصل چه باکپی.یاالله

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام شما می‌توانید به صورت مشروط اعلام رضایت نمایید.و در صورت تکرار با رضایت مشروط سابقه برای ایشان و مشمول مقررات تکرار میباشد