مشاوره حقوقی رایگان - در مورد چک برگشتی....

سلام....چک 21میلیون تومان را برگشت زده شکایت حقوقی کرده
گیرنده چک شخص دیگری است .... لایحه که می خواهم به دادگاه ببرم چگونه و چه کلماتی بنویسم.....به کدام ماده اشاره کنم.....لازم به اینکه گیرنده چک شخص دیگری است.....
و شخصی که چک را برگشت زده بدون مراجعت به اینجانب بوده است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال توصیه می شود تشریف ببرید در کنکور دانشگاه سراسری شرکت نموده و پس از اخذ رتبه زیر 100 کنکور از میان تعداد کثیر داوطلبان کنکور در رشته علوم انسانی و قبولی در رشته حقوق و سپس تحصیل در رشته مزبور و موفقیت در علم آموزی و آزمونهای پایان ترم و کار تحقیقی (نگارش رساله) آن و سپس شرکت در آزمون وکالت و قبولی حداکثر حدود 2000 نفر از میان حدود 75/000 شرکت کننده در آزمون و طی حدود 18 ماه دوره کارآموزی عملی در دادگاهها و نزد وکیل سرپرست و سپس موفقیت در آزمون اختبار (شفاهی) و اخذ پروانه وکالت دادگستری پایه یک ، به مواد و تبصره های قانونی و اصول محاکمات و روشهای عملی وکالت در مراجع قضائی ، شبه قضائی و اختصاصی مسلط شده تا بتوانید لایحه دفاعیه قانونی تنظیم نموده و از دعوی مطروحه دفاع نمائید!!!

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، چک باداشتن وصف تجریدی واصل استقلال امضائات دفاعی نداردولذا وجه چک بایدپرداخت شود ولی اگرمعسرهستیدتقاضای اعسار وتقسیط نمایید.موفق باشید