مشاوره حقوقی رایگان - ماشین خریداری کردم صاحب ماشین سند نیاورده و گوشیش خاموشه؟

سلام چند وقت پیش ماشینی خریدم که 50 میلیون پول رو بهش دادم و مابقی پول رو ندادم که سند ماشین اورد بدش تسویه کنم الان گوشیش خاموش کرده و نیستش چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. ابتدا با ارسال اظهارنامه مراتب تعهد ایشان مبنی بر انتقال سند را به وی اطلاع دهید و مهلتی برای انتقال سند مشخص کنید در صورت عدم پاسخ گویی ظرف مهلت مقرر از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید.