مشاوره حقوقی رایگان - دعوی سرقت

از فردی با 5فقره سابقه سرقت بجرم سرقت از کارگاه ساختمانی شکایت کردم. متهم به احضاریه دادگاه و کلانتری محل وقوع جرم توجه نکرد و برای اونیابت گرفتم که به ابلاغ دادگاه نیابت هم وقع نگذاشت و شبانه اقدام به فرار کرد و به شهر دیگه‌ای فرار کرد که همسرش به من پیام داد که'وسایل شما را شوهرم برده بیایید بگیریدش' و با حکم جلب متهم را دستگیر کرده و به محل آوردیم.
آیا اگه اقرار نکنه، این دلایل برای اثبات جرم کافی نیست.

پاسخ ها :

محمد حسن شریفی

جناب آقای محمد حسن شریفی :

سلام
این مواردی که شما مطرح کردید به عنوان دلیل محسوب نمیشه ولیکن اگر قرینه بر وقوع سرقت توسط متهم باشد قاضی میتونه به علم خودش که با توجه به محتویات پرونده حاصل شده،استناد و حکم محکومیت صادر کنه.
البته اصل بر برائت است و احتمال تبرئه شدن هم وجود داره