مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام منزلی دو طبقه، دو ممر که طبقه همکف دارای صحن حیاط 25 متری راه جدا میباشد. همچنین طبقه بالا دارای ورودی درب پارکینگی از کوچه دیگر و سرویس پله میباشد که تقریبا 25 متر میشود. میخواستم بدونم طبقه بالا میتواند اقدام به ساخت واحد در پشت بام کند باتوجه به اینکه در مبایعه نامه نوشته شده طبقه بالا حق استفاده از صحن حیاط را ندارد و طبقه همکف نیز از پشت بام حق استفاده ندارد.در اینصورت آیا پشت بام مشاع محسوب می‌شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، این عمل تخلف ساختمانی محسوب شده و بر خلاف پروانه پایان کار ساختمان محسوب می شود و تخلف ایشان در صورت ارتکاب چنین عملی در کمیسیون ماده 100 شهرداری مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

پرسشگر :

با تشکر از وقتی که گذاشتین و جواب دادین.
اگر مالک طبقه بالا ساخت وساز انجام داده باشد و خلاف شهرداری هم پرداخت شده باشد،مالک طبقه همکف میتواند از دادگاه درخواست قلع و قمع طبقه اضافه شده را داشته باشد؟
با تشکر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، پشت بام مشاع است هرحرکتی بدون اجازه مالکین دیگرباشددردادگاه قابل رسیدگی است.موفق باشید