مشاوره حقوقی رایگان - موتور

سلام دو ماه پیش موتور ان اس خریدم از موتور فروش قرار شد سند بزنه به نامم و اینکه فقط هنگام تحویل موتور یک قول نامه به من دادن چند شب پیش موتورو از در مغازم دزدیدن فرداش یکی زنگ زد به من که اقا من صاحب دوم موتورم موتور دست منه جریانو تعریف کرد واسم که موتور میفروشه به دست سوم به صورته شرایطی و چکی نفر سوم نمیتونه اقساطو پرداخت کنه موتورو میفروشه به دست چهارم و بازم نمیره با نفره دوم تسویه کنه نفره چهارمم موتور میفروشه به موتور فروش منم از موتور فروش میخرم ولی نفره سوم که نتونسته بوده اقساطشو بده و سوییچ یدک داشته میاد موتورو از در مغازم میدزده و میبره میده به نفره دوم الان مشکل اینجاست که هم من میدونم موتور دست کیه و هم اینکه بهم مال غیر فروختن و یه مشکل دیگه ام که هست موتور شش دست چرخیده ولی تک برگ سنده و از دست اول به بعد موتور بصورت قولنامه واگذار شده

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

شما باید علیه کسی ک بشما فروخته اگر سند بنامش نبوده و مبایعه نامه خودش را هم جعل کرده فروش مال غیر مطرح کنید ولی اگر فروشنده قانونا خریده اما سند بنام او تنظیم نشده و چند دست چرخیده به طرفیت همه تقاضای الزام به تنظیم سند مطرح کنید و نیز شما علیه نفر سوم کیفری به عنوان سرقت هم شکایت کنید