مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی یارانه و کمک معیشت

سلام . یارانه ام و کمک معیشت مسدود است بخاطر 12میلیون ضمانت که 4 میلیون ان با یارانه بانک برداشت کرده. دو سوال دارم. ایا بانک میتواند کمک معیشت من را هم مسدود کند؟ دوم اینکه وام گیرنده خودش زندان است به علت دیگری. و دادگاه هم نامه داد به زندان که 8 میلیون بدهکار است. وام گیرنده تقاضای اعسار داد و پذیرفته شد که مدتی بعداز از آزادی به اقساط بپردازد با این تفاسیر است بانک میتواند حساب یارانه و معیشت من را باز کند. ممنونم از قزوین پیام دادم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
در اینجا در صورتی که اعسارش توسط دادگاه مورد موافقت محکوم له یعنی بانک باشد بله حسابهای ضامن بایستی باز گردد