مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سال 94 پرونده مالی در خصوص چک داشتیم که چکها برگشت خورد بعد 4 سال حکم جلب طرف صادر شد و زندانیه از زندان 2 بار تقاضای اعسار داد که رد شد
حالا رفته تو یه دادگاه دیگه شکایت کرده تقاضا استرداد لاشه چک ها رو کرده تو دادگاه حکم جلب و حکم نهایی به قاضی ارائه دادیم قاضی تقاضاشو رد کرد حتی توی متن ابلاغیه قاضی نوشته که بابت این چکها ماده 3 اعمال شده و طرف در حبسه
با این وجود باز طرف درخواست تجدید نظر داده
ایا امکان داره با وجود اینکه در خصوص این چکها رای قطعی صادر شد و طرف تو زندانه اوینه تو دادگاه تجدید نظر رای قاضی برگرده و نقض بشه؟؟

پاسخ ها :

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

سلام
پاسخ به این پرسش مستلزم مطالعه پرونده و مستندات است اما درصورت وجود دلایل محکمه‌پسند ازطرف تجدیدنظرخواه امکان نقض حکم بدوی وجود دارد