مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق زن فوت شده که فرزند ندارد

سلام . خانم بنده فوت شده و کارمند اداره کل آموزش و پرورش بوده و از اول زندگی یعنی نوزده سال بود تحت بیمه خدمات درمانی و تکمیلی ایشان بودم و 48 ساله ام شغل دولتی ندارم آیا امکان برقراری حقوق به نفع بنده امکان پذیر هست؟ ضمن درحال حاضر ورثه ایشون بنده و مادرش هستیم که مادرش تحت بیمه پسر بزرگ اش هست. لطفا راهنمایی فرمایید اگر نیاز به وکیل یا لایحه هست ؟ ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : از اداره بیمه مربوطه چون در جریان روز بودن قوانین و دستورالعمل ها هستند سوال بفرمایید