مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره خانواده

با سلام لطفاً راهنمایی بفرمایید برای زنی که دایم به همسر خود ایراد گرفته و با خانواده همسرش دشمنی می کند به عبارتی موجب استرس و مشاجره در خانواده می شود، در صورت شکایت مرد از زن، دادگاه چه حکمی اعمال مینماید، هم در مورد مهریه و هم در مورد طلاق؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تحت چه عنوان مجرمانه ای شکایت شود ؟ جر و بحث کردن بدون ایراد توهین و فحاشی که جرم نیست و عنوان مجرمانه ندارد . در همه خانواده ها اختلاف سلیقه و جر و بحث کم و بیش وجود دارد . علاج کار تا سرحد ممکن گذشت است مگر شرایط و وضعیت غیرقابل تحمل شود که چاره کار آنوقت متارکه و طلاق است .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، پیشنهاد می شود در ابتدای کار بجای دادگاه به روانشناس بالینی خانواده درمانگر مراجعه نمایید.