مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک در حال ساخت

مالک ملکی در حال ساخت هستم سازنده میخواهد یک واحد خود را بفروشد اما خریدار میگوید چون شش دانگ سند به نام مالک است با ، با مالک مبایعه نامه مینویسد در صورت نوشتن مبایعه نامه چگونه بنویسیم که کلیه تعهدات ساخت و تحویل و پایان کار و ... به عهده سازنده باشد و فقط سند زدن به عهده مالک

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این گونه موارد می بایسنی در فرار داد مشارکت ساخت پیش بینی می شد.علی ایحال این موضوع مستلزم مشاوره حضوری وتنظیم قرارداد الحاقی است.یاالله

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مبایعه نامه می باید با همه مالکان بر اساس قدرالسهم تعیینی سازنده در قرارداد مشارکت ساخت که مشخص کننده واحدهای متعلق به وی در طبقات باشد تنظیم شده و به امضاء همه مالکان نیز برسد ضمن اینکه سازنده نیز با وکالتنامه بلاعزلی که نسبت به قدرالسهم خود از آپارتمانها از مالکان اخذ نموده بعنوان وکیل فروشندگان و مالکان ، مبایعه نامه مذکور را امضاء و گواهی نماید . لازم به ذکر است طبق قانون جدید تصویب شده ، پیش فروش آپارتمانهای در حال ساخت و فاقد پایانکار بدون تنظیم سند رسمی جرم است و مجازات دارد .