مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام
بنده سال 94 یه پژو 405 از ایران خودرو خریداری کردم بخاطر مشغله زیادی که داشتم سند و پلاک ماشین بنام پدرم شد منم حدود دو ماه پیش ماشین فروختم به کسی بخاطر اعتمادی که بهم داشتیم نه تعویض پلاک کردیم نه سند زدیم الان چند روزی هست ماشین توی پارکینگ خوابیده بخاطر شاکی مالی که پدرم داره چک برگشتی داره و حکم توقیف ماشین دادن الان امکانش هست من رفع توقیف کنم یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. شخصی که خودرو را خریده می تونه به عنوان معترض ثالث با در دست داشتن مبایعه نامه خرید خودرو به اجرای احکام مراجعه و اعتراض کند. در صورتی که احراز شود خرید خودرو قبل از توقیف بوده به دستور قاضی اجرای احکام خودرو آزاد می شود.