مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی ملک

باسلام واحترام
اینجانب در سال 91 ملکی را از فردی خریدم ملکی را که به بنده فروختن از زمین های واگذاری بسیج بوده درضمن قبل از قولنامه کردن من با مال وبنگاهی رفتیم سرزمین ونیز ملک موردمعامله طبق نقشه و آن طوری که به من نشان دادن ودر قولنامه نیز قید کردن حاشیه42متری و12متری بود ومن بعد از مدت15 ماه همان ملک را طبق همان شرایطی که خریدم به کسی دیگر واگذار کردم ونیز چند دست دیگر چرخیده ونفر آخر آن را ساخته جدیدا کسی پیدا شده گفته ملک مال من است واز من ونفر آخر شکواییه داده است در ضمن نفر آخر که ساخته پروانش شهرداری بنام فردی که به من فروخته صادر کرده چرا از نفر اول شکایت نکرده نمی دونم حالا شما من را راهنمایی کنید من چکار بکنم باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اثبات مالکیت شاکی بر غهده ایشان است.ضمن اینکه بزرگوار این موضوع مستلزم اخذ مشاوره حضوری در طی فرایند است.یاالله

یک وکیل

سلام" زمینی که در مدت کوتاهی چند نوبت خرید و فروش شده و کسی حاضر نشده به جز مدت کوتاهی آنرا نگاهداری نماید قطعاً مشکلی داشته و شاید مال غیر بوده که افراد بدون داشتن سمت از سوی مالک آنرا مورد خرید و فروش یا نقل و انتقال قرار داده اند . به هر حال مالک یا ذینفع می تواند بر علیه تمام کسانی که در فروش یا خرید یا انتقال مال غیر دخیل بوده اند شکایت کیفری انتقال مال غیر و در حکم کلاه برداری نماید و یا صرفاً از یک یا چند نفر از فروشندگان و خریداران مال غیر شکایت نماید و آنان را تحت تعقیب قضایی قرار دهد و به مجازات و سزای عمل غیرقانونی و جرمشان برساند .