مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک در قبال واگذاری خودرو

بنده پارسال ملکی 500متر خریدم در عوض خودرو بمبلغ75 میلیون تومان داده و پانزده میلیون سر گرفتم انگار زمین شصت میلیون تموم شده حال طرف دوتا سند سال 57مشاع 250متری بهم داده بعد از گذشت یکسال وکالت سندهارو بهم نمیده و متاسفانه هر مشتری میاد بیشتر از چهل میلیون تومان بیشتر نمیده الان دونستم که این زمین همون موقع همین قیمتها بوده حال میتونم شکایت کنم بعنوان فروش مال غیر و کلاهبرداری و ماشینمم بگیرم یا نه در ضمن تا حالا سند به اسمش نزدم و ایا میتونم استهلاک یکسال ماشین رو بگیرم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنم

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.نیازمند مشاوره حضوری.یاالله

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، بستگی به این دارد که در متن قرارداد شما چه مواردی شرط شده است، در خصوص اقدام به شکایت کیفری باید دقت لازم را داشته باشید چون ممکن است علیرغم خرید به بالاتر از قیمت ، عمل فروشنده مشمول عناوین مجرمانه مورد ادعای شما نباشد. در نهایت پیشنهاد می شود قبل از هر اقدام حقوقی به وکیل مراجعه نمایید.