مشاوره حقوقی رایگان - حقوق ازدواج مجدد با همسر قبلی

سلام و عرض ادب ، من خانومی 56 ساله هستم ، 18 سال از همسرم جدا زندگی کردم ، یعنی من و دو فرزندم که در حال حاضر یکی 30 ساله و یکی 25 ساله هستن در تهران و همسرم در شهرستان زندگی میکند و بخاطر عدم تفاهم در این سالیان 3 ساله از هم جدا شدیم ولی به خاطر بچه ها و خیلی مسائل دیگه بازم میخواهیم با هم ازدواج کنیم ولی من نگرانم که همسرم ازدواج کرده باشه و فقط داخل شناسنامه درج نشده باشه و من چون حقوق پدرم رو میگیرم بعدها اگر عمری داشته باشم و همسرم ازدواج کرده باشه از حقوق همسرم بی بهره بشم و حقوق پدرم را هم از دست بدم در این مورد میشه راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

الهام میدانی

سرکار خانم الهام میدانی :

اینکه همسر شما ازدواج کرده یا نه ، مدرک رسمی شناسنامه است اگر در شناسنامه قید نشده یعنی رسما " ازدواج نکرده غیررسمی هم یک موضوع اخلاقی است که باید همسرتان رعایت کند و کاری نمیشه کرد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر قصد دارید مجدداً به عقد ازدواج همسر سابق خود درآئید و ریسک و خطر طی تشریفات قانونی جدایی احتمالی از همسرتان را به حداقل ممکن کاهش دهید و یا به عبارت بهتر در صورت اختلاف و یا وقوع عسر و حرج به سهولت بتوانید از عقد نکاح همسرتان خارج شوید و مستمری تعلق گرفته به شما بعنوان دختر مجرد ناشی از فوت پدرتان نیز مخفی مانده و قطع نشود توصیه می شود به عقد نکاح موقت شرعی (دارای صیغه نامه شرعی) 99 ساله همسر سابق خود با درج شرط حق دریافت نفقه درآئید چونکه در عقد ازدواج موقت زن حق نفقه و توارث ندارد . ضمن اینکه میزان مهریه خود را قبل از ازدواج موقت به نحوی با توافق نامزد ازدواج تعیین نمائید که تضمین کننده دوام ازدواج موقت شما تا پایان عمر هر یک از زوجین باشد .