مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام سال 86 وانتی از برادرم خریدم قولنامه دارم سال 89 برادرم فوت کرد بعد از دو سال خودرو توسط راهنمایی رانندگی متوقف شد بعد از پیگیری مشخص شد همسر برادرم بابت مهریه شکایت کرده درصورتی که میدانست من این خودرو را خریدم ایشان چند سال است که اصلان پیگیر پرونده نشده و ماشین بلاتکلیف در پارکینگ مانده حالا من باید چکار کنم لطفا راهنمای بفرمایید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. با در دست داشتن اصل مبایعه نامه به اجرای احکام حقوقی مراجعه وبه توقیف خودرو اعتراض نمایید تا بررسی شود.