مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مستمری به دختر مطلقه

با سلام. خسته نباشید... همسر و دختر مطلقه بنده تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بنده هستن. حال اگر روزی روزگاری بنده در قید حیات نباشم آیا به دخترم، سهمی تعلق خواهد گرفت یا خیر ؟ اگر جواب، مثبت است بین همسرم و دخترم، چند به چند تقسیم خواهد شد ؟ و شرایط تعلق گرفتن سهم به دخترم در چه صورت خواهد بود ؟ با تشکر...

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

با سلام. بر اساس ماده 80 قانون سازمان تأمین اجتماعی،بازماندگان واجد شرایط بیمه شده متوفی تحت شرایط خاص مستحق دریافت مستمری بازماندگان می شوند.بازماندگان واجد شرایط متوفی که استحقاق دریافت مستمری را خواهند داشت عبارتند : عیال دائم بیمه شده متوفی

فرزندان اناث متوفی
درصورتی که فاقد شغل و شوهر باشند.