مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام سال 93 چکم برگشت خورده طرف رفته دادگاه حسابم بسته شده الان سال 98 دنبالشم نرفته ولی حسابم بسته است میخام حسابمو باز کنم از دادگاه قشم بسته شده خانمم بیماری پارکینسون داره نمیتونم تنها بزارم من تهرانم دادگاه قشم است مبلغ چک 5 میلیون تومانه الان داخل حسابم 5 میلیون هست ولی نمیتونم برداشت کنم باید چکار کنم مرسی

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر خودتون نمی تونید برای باز کردن حساب به قشم بروید چاره ای ندارید که کار را به یک وکیل دادگستری بسپارید تا پیگیری کند.
درضمن به اصل مبلغ خسارات دادرسی و خسارت تاخیر نیز اضافه می شود و احتمالا الان مبلغ چندین برابرشده است.