مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام من 1سال پیش ماشینی خریدم از وراث که 5 نفرن، برگ سبز فقط به نام کسی که فوت شده موجوده با برگه انحصار وراثت و برگه قولنامه و برگه مالیات ماشین سند قطعی موجود نیست، رفتم شورای حل اختلاف پرونده تشکیل دادم بعد دو ماه میگن باید سند قطعی ام باشه الان پرونده رو میخوان ببندن من میتونم چه کاری انجام بدم

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، از شعبه مربوطه شورا بصورت کتبی درخواست مهلت کنید و به وراث بفرمایید که تشریف ببرند و المثنی سند ماشین رو دریافت کنند و تحویل شما بدهند.
اگر هم پرونده بسته شد میتوانید درخواست الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت وراث اقامه کنید