مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام. میدونم حق طلاق با مرد هست ولی شوهر من بدون هیچ دلیل منطقی خیلی راحت میگه دیگه نمیخوامت و اگر من و طلاق بده
دوتا سوال دارم
یکی اینکه چقدر به طور کلی دوره حکم طلاق با اعتراض های من طول میکشه؟
و سوال بعدی اینکه
این آقا اگر من و طلاق بده من هیچ سر پناهی برای ادامه زندگی ندارم و آواره خیابون میشم میتونم با این شرایط مبلغ رهن خانه به اندازه ای هست که این آقا چندتا خیابون پایین تر با پول کمتر برای خود خانه بگیرد آیا با این شرایط داداگاه مبلغی از رهن خانه را به من میدهد که من یه سرپناه کوچکی برای خود بگیرم؟
دوتا سوال دارم
اگر دارایی نداشته باشد چند درصد مبلغ کل مهریه به عنوان پیش پرداخت گرفته میشود؟
و اینکه دختر من 10 سالش داره تموم میشه آیا درسته که خودش تصمیم میگیره با کی زندگی کنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال در صورت تقاضای طلاق از سوی زوج ، حقوق مالی زوجه اعم از مهریه ، نفقه گذشته معوقه و اجرت المثل ایام زناشویی باید تأدیه و جهیزیه زوجه نیز مسترد شود و دختر شما نیز از سن حضانت خارج شده و تصمیم با خودش است . ضمن اینکه مدت رسیدگی به دو مرحله از دعوی طلاق ، زمان مشخصی ندارد و بستگی به تراکم پرونده ها در شعبه رسیدگی کننده دارد . ضمن اینکه زوج در صورت محکومیت قطعی به پرداخت حقوق مالی زوجه می تواند تقاضای اعسار و تقسیط نماید که در این حالت در صورت اثبات اعسار ، حکم به پرداخت قسمتی از محکوم به بصورت نقدی و قسمتی دیگر بصورت اقساط ماهیانه می شود و اینکه خدای ناکرده شما در صورت وقوع طلاق بی سرپناه می شوید و به عسر و حرج می افتید ارتباطی به تقاضای طلاق از سوی زوج پیدا نمی نماید .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام،1- تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشده به شرط عدم نشوز شما ،ایشان مکلف به دادن نفقه به شما می باشند و از اقلام نفقه مسکن می باشد و در صورت عدم تامین آن می توانید از ایشان شکایت کیفری ترک انفاق به عمل بیاورید.
2-در خصوص حقوق مالی شما همکار بنده راهنمایی های لازم را نموده اند.