مشاوره حقوقی رایگان - نزدن سند ماشین

سلام یک دستگاه پراید در ملارد به طور اقساطی خریداری کردیم و کل مبلغ را پرداخت کردیم و کل سفته موجود که دست ایشون بوده گرفتیم و بعد چند ماه ازار و اذیت نتونستیم با چنگ و دعوا تعویض پلاک کنیم که خلافی فروشنده من از جیب خودم دادم که تعویض پلاک بشه و تعویض پلاک که شد سند مالکیت پلاک که دفترخانه به من داد که دست من است بعد تعویض پلاک هر بار زنگ زدیم که بیاید سند بزنه به بعد واگذار کرده و سر کاریمون گذاشته 8 ماه امروز و فردا می کنه و خود صاحب نمایشگاه با همین خانم که صاحب ماشین طرفداری خانم می کنه و هیچ قولنامه ای به من ندانند می خواستم از شما بپرسم چه طور میشه شکایت کنم در کمترین زمان با هزینه کم که پسرشون اومده نمایشگاه اونجا نوشتیم با پسرشون و نمی دونستیم که صاحب ماشین مادرشون هستن بعدن مدارکو به ما دادن فهمیدیم و الان صاحب ماشین از من باج می خواهند باید چه کار کنم و چه جوری شکایت کنم سندمو بیان بزن لطفن راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دعوی الزام به تنظیم سند در محکمه حقوقی مطرح نمایید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به طرفیت فروشنده (اگر سمت قانونی از جمله وکالت در معامله خودرو داشته) و مالک اصلی در غیر اینصورت صرفاً به طرفیت مالک اصلی خودرو دادخواست الزام به انتقال سند رسمی خودرو به دادگاه صالح ارائه نمائید .