مشاوره حقوقی رایگان - سوال سپرده بلندمدت

پدرم سپرده بلندمدتش در بانک ملی رو به من که دخترشم انتقال داده ایا میتونم قبل سررسید کل پولو بگیرم ? و اینکه اگه پدرم پشیمون بشه میتونه انتقالشو فسخ کنه و باز سپرده مال خودش بشه?

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
اگر قرارداد جدیدی بین شما و بانک منعقد نشد و همان قرارداد پدرتان به شما منتقل گردید حقوق و تعهدات قرارداد در مورد شما هم جاریست. معمولا در قرارداد بانکها در چنین مواردی بخشی از سود متعلقه کاسته می شود.