مشاوره حقوقی رایگان - پیامک توقیف خودرو بخاطر اختلاف حساب

سلام و عرض ادب،
ملکی را 20 میلیون وام در سال 94 خریده بودم، اما سازنده از بانک 39 میلیون وام گرفته بود و من باید 19 میلیون بیشتر به بانک پرداخت می کردم. بهشون گفتم 19 میلیون چک منو برگردونه، اما طرف چک را خرج کرده و اون بابا هم چک منو برگشت زده و حکم توقیف خودروی منو گرفته، چطور می تونم مشکل را حل کنم؟ خیلی متشکرم

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
در جلسه اول دادگاه دادخواست جلب ثالث به طرفیت فروشنده را بدهید و دادگاه او را برای رسیدگی احضار میکند.