مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مستمری

خانم شوهرش فوت کرده بیمه تامین اجتماعی داره و حالا به عقد دائم مرد که بیمه تامین اجتماعی داره دراومده چطوری بشه که خانم تحت پوشش بیمه شوهرش دربیاد و مستمری در چه شرایطی به خانم میرسه

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

باتوجه به قانون حمایت از خانواده مستمری شوهر قبلی به وی تعلق خواهد گرفت

ماده48 قانون حمایت خانواده:
زوجه دائم متوفی از حقوق وظیفه یا مستمری وی برخوردار می ‌ گردد و ازدواج وی مانع دریافت حقوق مذکور نیست و درصورت فوت شوهر بعدی و تعلق حقوق به زوجه در اثر آن، بیشترین مستمری ملاک عمل است.