مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه غیرمالی و تعهد جهت استرداد لاشه چک در دفترخانه

سلام اینجانب جهت ساخت یک باب منزل مسکونی با پیمانکار دو فقره چک تحویل داده ام ولی بنده پول چک ها طی چندین مرحله بصورت نقدی پرداخت نموده ام و طرف هم در دفترخانه اقرار نموده است و تعهد داده است چک ها مذکور بعد از گشت یک ماه (یعنی نسبت به استرداد لاشه ی چک ها ) اقدام نمایید. ولی نامبرده از استرداد آنها امتناع می ورزد. و الان اظهار می نماید که چک ها دست اشخاص و شخص دیگری هست. و اقرار نموده است تمام خسارت ها و عواقب این دو فقره چک را بر عهده میگیرم.
بنده در دادگاه دادخواست به عدم اجرای تعهد تنظیم نموده ام قراره پنجم دادگاه دستورش را صادر کند.
لذا خواهشمند است نتیجه این کار من چیست و به کجا می رسد راهنماییم کنید ممنون میشم.
باتشکر و احترام فراوان

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، نوع دادخواست شما و محتویات آن مشخص نشده است فلذا امکان نظر دادن در خصوص آن وجود ندارد.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال به استناد اقرار نامه رسمی غیر مالی ، دادخواست الزام خوانده به استرداد لاشه چکهای مورد اقرار را از دادگاه صالح تقاضا نمائید . به نظر می رسد موضوع خواسته دعوی مطروحه شما در دادگاه تناسب و مباینتی با استرداد لاشه چکها نداشته باشد و منجر به صدور حکم استرداد لاشه چکهای شما نشود .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

داداخواست استرداد لاشه چک بدهید تا به نتیجه دلخواه برسید