مشاوره حقوقی رایگان - استماع گواهی گواهان یعنی چی؟

وقت تعیین شده و استماع گواهی گواهان، ضمن معرفی شهود نوشته شده، یعنی چی؟ و از طرف مقابل هم همین رو خواسته درحالی که ایشون واقعا بنده را ضرب و جرح عمدی کرده ولی در دادگاه انکار کرده، منم گفتم شاهد دارم طرف مقابل هم میخواد با شاهد دروغی پرونده رو به نفع خودش تموم کنه، چکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
استماع گواهی گواهان به این معناست که شما اگر برای اثبات ادعای خودتون شاهدی دارید به دادگاه معرفی کنید تا دادگاه وی را به جلسه رسیدگی دعوت کند و اظهارات او را گوش(استماع) نماید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
باید شهود را به دادگاه معرفی کنید تا دادگاه اظهاراتشون رو بگیره