مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره برای اینکه چیکار کنم تو دوران عقد به مشکل خوردم

سلام . وقت بخیر . من ده سال با همسرم دوست بودم و یک سال و نیم عقد کردیم. 3 ماه قبل عروسی سر یه بحث خیلی کوچیک برادر شوهرم دخالت کرد و بعد تهدید به اینکه این زندگی تموم شده _ بعد شوهرم و خانوادش تالارو کنسل کردن و خانواده هامون با هم مشاجره پیدا کردن و بعدش شوهر من میگفت که خانواده من به خانوادش توهین کردن پدر شوهرمم میگه این زندگی تمومه و میتونی بری طلاق بگیری چون من دیگه با خانواده تو کنار نمیام اصلا سه ماه و خورده از از قهر میگذره و تاریخ عروسیم که کنسل کرد هم رسید و گذشت % حق طلاق با منه. من هنوز اقدامی نکردم نمیدونم چیکار کنم. همسرم میگه میتونی بری جدا شی. میگم بیا با هم بریم میگه من نمیام خودت برو من چیکار باید کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
اگر حق طلاق با شما باشد می توانید دادخواست طلاق توافقی را به دادگاه ارائه نمایید و مثلا با بذل مقدار کمی از مهریه خود را مطلقه نمایید و مابقی مهر را مطالبه نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم