مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با عرض سلام و خسته نباشید ..
من نزدیک به یکسال ازدواج کردم و طی این مدت سه بار شوهرم منو از خونه بیرون کرده و به دلیل دخالت های پیاپی پدر و مادرش نمیتونیم با هم زندگی کنیم و همسرم تابع دستور خانوادش عمل میکنه و حق بیرون رفتن و تنهایی بیرون رفتن و از من سلب کرده و تنها اموالی که به اسمش هست ماشینش و اگر ماشینشو به نام پدر یا مادرش سند بزنه من میتونم توقیفش کنم در این مورد راهنماییم کنین، ممنونم.

پاسخ ها :

توقیف اموال شوهر توقیف اموال برای مهریه توقیف خودرو برای مهریه