مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام و خسته نباشید
بنده پیج فروشگاه لباس زنانه دارم و یه جور هایی واسطه گری میکنم
برا چند تا از مشتری ها سفارش گرفتم و سفارشاتشونو تولیدی دستشون نرسونده و یکی از مشتری ها رفته شکایت کرده نمیدونم کدوم مشتری
الان حسابم مسدود شده رفتم بانک میکنه دستور دادگاهه
من تهرانم
مشتری از بوشهر شکایت کرده
الان نمیتونم مشتری رو پیدا کنم که پولشو پس بدم
به نظر شما چیکار میتونم بکنم؟
چه حکمی برام اعلام شده به نظرتون؟
چجوری میتونم از این مخمصه در بیام
ترو خدا راهنمایی بکنین

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام بدوا سامانه ثنا ابلاغ الکترونیک ثبت نام نمایید سپس از بانک مربوطه شماره پرونده و دادگاه را پیگیری و به دادگاه مربوطه مراجعه نمایید