مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سازش

با سلام ...من خانومی هستم که در دوره عقد همسرم درخواست طلاق یک طرفه داده بدون اینکه من حتی مطالبه مهریه کرده باشم ... حالا گواهی عدم سازش صادر شده در این مرحله من باید چه اقدامی کنم ؟ ببخشید اگر اعسار بده با توجه به شرایطی که هم میخواد طلاق بده و هم من مطالبه مهریه نکردم آیا اعسارشون پذیرفته میشه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر زوج تقاضای طلاق نموده باشد این نوع طلاق رجعی را زوجه باید به فال نیک بگیرد چونکه زوج جهت اجرای صیغه طلاق می بایست تمام حقوق مالی زوجه را تأدیه و جهیزیه وی را مسترد نماید . اگر زوج رضایت به ادامه زندگی مشترک با زوجه نداشته باشد ، زوجه نباید لحظه ای جهت اجرای صیغه طلاق و متارکه تردیدی به خود راه بدهد چونکه رضایت طرفین به ویژه رضایت زوج در ادامه زندگی زناشویی شرط است . در فرض سؤال هر موقع در مهلت مقرر قانونی گواهی عدم امکان سازش توسط زوج در دفتر رسمی طلاق ثبت شد و سردفتر جهت حضور به منظور اجرای صیغه طلاق برای شما اخطاريه ارسال نمود به دفترخانه رسمی طلاق جهت اجرای تشریفات مقرر قانونی صیغه طلاق مراجعه فرمائید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مهریه با طلاق رابطه مستقیم دارند از این رو تا تعیین تکلیف مهریه صیغه طلاق جاری نمی شود. ضمنن تا زمانی که شما مهریه خود را به اجرا نگذارید مبحث اعسار از سوی همسر شما منتفی است