مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رسمی شدنم در امور مالیاتی خوزستان سرپرست خانواده

سابقه 15سال و تبدیل وضعیت شدنم مستاجرم و با مشکلات مالی درخواست صدور رای دادگاه عدالت اداری به رسمی شدنم و بهره مند شدن از مزایای رسمی برای امرار معاش زندگیم باتشکر لطفا پیگیری و پاسخ بنده حقیر را بدهید ممنونم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال برای تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی و یا از قراردادی به رسمی مستلزم ایجاد شرایط قانونی آنست وگرنه اختیاری و دل به خواهی نیست که از طریق طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بتوان به این مهم دست یافت .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر پیمانکار باشید این موضوع منتفی است اما اگر قرارداد معین داشته باشید در خصوص موضوع مربوط به رسمی شدن می توانید اقدام نمایید