مشاوره حقوقی رایگان - مطالبات مهریه

با سلام بنده ملکی تقریبا در تاریخ 97/11/23 به صورت قولنامه ای فروختم به دلیل اینکه مشتری مبلغ ملک را کامل نداشت به صورت شرایط به تفاهم رسیدیم و در قرارداد قید شد که به مدت 15ماه کاملا تسویه بکند و فروشنده موظف است که ملک را بنام خریدار واگذار بکند. بنده دو ماه بعد از فروش خانه ازدواج کردم و بعد تقریبا 5ماه خانمم به دادگاه مراجعه کرده و درخواست تامین خواسته انجام داده است. وضعیت خونه یکجا می‌رسی مرسی.

پاسخ ها :

معصومه  داستان

معصومه داستان :

بله خریدار به عنوان معترض ثالث می تواند وارد پرونده شود

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام
منظور شما این است که ملک فروخته شده را همسرتان توقیف کند؟
اگر بله، در این صورت خریدار میتواند به عنوان ثالث وارد دعوا شده و با بررسی اسناد و واریز ثمن خانه، از ملک رفع توقیف میشود
شما هم مراتب فروش و قولنامه و ... را حتما به صورت مکتوب به دادگاه اعلام کنید