مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رویت الکترونیکی متن نامه های قضایی

سلام سال نو مبارک؛ با رمز شخصی وارد پایانه قوه قضاییه می شم ولی فقط خلاصه پرونده و روند کار رو نشون میده نمی تونم حکم صادر شده را رویت کنم . فعلاً امکان رفتن از شهرستان به تهران برایم میسر نیست تا حضوری آن را دنبال کنم. آیا دیوان عدالت یک نسخه از آن را نمی فرستد الان درست یک ماه است که پرونده مختومه شده. لطف کنید راهنمایی ام بفرمائید. متشکرم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

شما باید به سامانه ابلاغ مراجعه نمایید این روال که فرمودید روال اصحاب دعوی ونحوه رسیدگی را نشان می دهد که مربوط به ابلاغ نیست
http://94.232.171.166/Login/Authenticate?layoutName=OfficesLoginLayout#/firstStep?returnUrl=Offices/Index

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با رمز یکبار مصرف شخصی به صندوق ابلاغ الکترونیک آراء قضایی مراجعه نموده و از رأی صادره بک نسخه پرینت بگیرید. همچنین نسخه ای از رای صادره ممکن است به نشانی شما ارسال و ابلاغ گردد .