مشاوره حقوقی رایگان - مسدود حساب یارانه

در شورای حل اختلاف غیابی رای صادر و به شعبه اجرای احکام ارسال شده و جدیدا به من ابلاغ شده در حال حاضر دادخواست واخواهی دادم که زمان رسیدگی اعلام نشده اما حساب یارانه ام را مسدود کردن راه حلی برای این منظور دارد که رفع بشود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.تاصدورحکم قطعی بنفع شما.قابل رفع توقیف نمی باشد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر قراردقبولی واخواهی صاد شده باشد باید حساب شما رفع توقیف شود

ماده 306 قانون آیین دادرسی مدنی:
مهلت واخواهی از احکام غیابی برای کسانی که مقیم کشورند بیست روز و برای کسانی که خارج از کشور اقامت دارند دوماه از تاریخ ابلاغ واقعی خواهد بود مگر اینکه معترض به حکم ثابت نماید عدم اقدام به واخواهی در این مهلت به دلیل عذر موجه بوده است. دراین صورت باید دلایل موجه بودن عذر خود را ضمن دادخواست واخواهی به دادگاه صادرکننده رای اعلام نماید. اگر دادگاه ادعا را موجه تشخیص داد قرار قبول دادخواست واخواهی را صادر و اجرای حکم نیز متوقف می شود.