مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما من برادر همسرم بدون اجازه من رفته برای کار خودش به اسم همسرم دسته چک گرفته و موتور به نامش زده سر این قضیه من با همسرم درگیری لفظی پیدا کردم و ایشان برادر خودش را برای میانداری به منزل ما دعوت کرد که برادر همسرم بعد از درگیری لفظی با بنده همسر و فرزند بنده را از خانه ام برد شما کمکم کنید من میتونم شکایت کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باوکیل شهرتون مشورت وباتوجه به مشکل بوجودآمده برای تون شکواییه تنظیم بکند.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .خانم شما يك انسان مستقل وداراي عقل است واخذدسته چك وبازكردن حساب توسط وي بهيچ وجه درمعرض ايرادواعتراض شما نميتواند باشد زيراهركس ميتواند مستقلاحق تصرف در داراييهاي خود را دارد امااگر منزل راترك كرده است برايش اظهارنامه تمكين ازطريق دفاترخدمات قضايي ارسال فرماييد و بعد دادخواست تمكين رابفرستيد