مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست مرد و اعسار

با سلام و احترام ....من دختری هستم که در دوره عقد همسرم درخواست طلاق یک طرفه داده و من هیچ گونه مطالبه مهریه نکردم. الان در مرحله ای هستیم که گواهی عدم امکان سازش صادر شده حالا با توجه به این شرایط که آگاهی دارم چون درخواست طلاق از طرف همسرم بوده و من هم هیچ گونه مطالبه مهریه نکردم اگر اعسار بده مردود است ولیکن شنیدم که میگویند با اینکه قانون نباید بپذیره اعسار را ،،ولی میپذیره ...میخوام بدونم واقعا اینطوره؟ و الان در این شرایط طرف مقابل من چه اقدامی بعد از صادر شدن گواهی عدم امکان سازش میکنه ؟ همسرم برای طلاق وکیل هم گرفته ولیکن هر چه مال و اموال داشته جابه جا کرده و بعد از چندین ماه اقدام به طلاق کرده و در دوره عقد، من از مال و دارایی اش هیچ اطلاعی ندارم چون دوره عقدمان بسیار کوتاه بود و به من هیچ اطلاعاتی از اموالش نداده بود. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال تقاضای تقسیط مهریه موضوع ماده 1083 ق.م ، متفاوت از تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به است .

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

باسلام اگر درخواست طلاق از طرف همسرت بوده و شما دادخواست مطالبه مهریه ندادی قبل از اجرای صیغه طلاق باید کلیه حقوق قانونی شما را پرداخت نمایند