مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طریق نفقه

سلام من 5 سال هست که ازدواج کردم.مادرم برای راحتی من تمام وسایل و خانه رو برامون تهیه کرد و شوهرم نه وسیله ای اورد و نه خونه داشت.اما بعد از یه مدت که خونه ی خودمون اومدیم دست برن پیدا کرد و تعهد هم در مشاوره دادگاه داد اما باز هم اینکارو کرد.الان 7 ماه هست که من از طریق دادگاه خونه و وسایلمو ازش گرفتم.حالا میخوام از طریق نفقه و نداشتن منزل ازش جدابشم.ایشون درامد ماهیانشون 1.800.000هست اما قسط بانک دارن و میدونم که هیچ کدومو نمیتونن تهیه کنن. پدر من کارمند بانکه و مادرم پزشک.چون شنیدم دادگاه طبق شئونات خانم مرد رو مجبور به نفقه و مسکن میکنه.میخوام بدونم چه مدت زمان بهش وقت میدن تا مسکن و وسیله تهیه کنه و اگه نتونsت تهیه کنه بعد چه مدت من میتونم جدا بشم.و اینکه الان 6 ماهه از وقتی که خونه نداره میگذره و نفقه نداده.چه زمانی دادگاه اونو موظف میکنه نفقه ی شش ماه رو بده؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

باسلام
نفقه از زمان عقد به شما تعلق میکیرد
اگر میتوانین ثابت کنین نفقه تعلق نگرفته . نگران حقوق ماهیانه همسرتان نباشید
تمایل داشتید با بنده تماس بکیرین و پیغام بزارین

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال از زمان وقوع عقد تا موقعی که زوج منزل مشترک تهیه ننموده متعهد به پرداخت نفقه همسرش است حتی اگر تمکینی بدلیل فقدان منزل صورت نگرفته باشد . از طریق مطالبه نفقه ایام گذشته و صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه و مضی مهلت 10 روزه آن و عدم اجرای رأی از سوی همسرتان می توانید از طریق دادگاه خانواده صالح تقاضای طلاق بدلیل عسر و حرج و عدم پرداخت نفقه و عدم امکان الزام زوج به پرداخت آن نمائید. همچنین در حوزه قضایی خود استفاده از تجربیات و خدمات حقوقی وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه از طریق معرفی دفتر درگاه دادراه می تواند شما را به مقصود با سرعت و ضریب اطمینان بیشتری رهنمون نماید .