مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو

سلام وقت بخیر بنده چند ماه قبل خودروی خریدم و مبلغش رو کامل پرداخت کردم بعد از یکی دو ماه متوجه شدم خودرو توقیف پلاک داره و حدود یه ماه که تو پارکینگ راه ور توقیف کلا نمایشگاه ماشین توقیفی رو به بنده فروختن و الان هیچ مسئولیتی رو گردن نمیگیره میخوام شکایت کنم و حتی خسارت و ضرر و زیانی که متحمل شدم رو مطالبه کنم لطفا راهنمائی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" فرض سؤال شما مستلزم تشریح قانونی حقوق شما و موانع قانونی پیش روی آنست لذا توصیه می گردد در حوزه قضایی خود از طریق معرفی دفتر درگاه دادراه با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو سایت دادراه و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی حضوری تشریحی و سایر خدمات حقوقی مورد نیاز خود را دریافت نمائید .