مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف حساب و چک

اینجانب سه ماه پیش یک فقره چک به تاریخ 95/5/30 به مبلغ 60 میلیون ریال صادر کرده ام و در خردادماه مبلغ 20 میلیون ریال بابت چک به طلبکار پرداخت نموده ام اکنون نامبرده چک را برای اصلاح نمی آورد که دو تومن را از مبلغ چک کم کنم قصد برداشت شش تومن را کامل دارد چگونه اقدام کنم تا مشکلم حل شود . با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما باید بتوانید پرداخت وجه را با دلایل و مدارک اثبات کنید و با گرفتن صورت حساب واریزی به آن شخص و در صورتی که دست نوشته یا رسید و یا شاهدی داشته باشید مبنی بر این که پرداخت آن مبلغ بابت چکی بوده است که برای آن شخص کشیده اید می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید. ولی اگر طرفی که برای او چک کشیده اید ادعایی دیگری نسبت به آن مبلغ پرداختی بکند که بابت چیز دیگری بوده است کار برای شما سخت تر می شود.